Sandplay

Sandplay

Sandplay er en terapeutisk metode, der ikke kræver nogen særlige færdigheder, og som kan bruges af alle mennesker – voksne, unge og børn, helt ned til ca. 4 års alderen.

Sandplay foregår i et terapeutisk rum med to små sandkasser og mange små figur og symboler. Der bygges magiske verdner, udkæmpes krige, reddes dyr og meget mere.

Sandplay egner sig særlig godt til børn, fordi de her bliver mødt på deres egne præmisser og i den “magiens verden”. Børn har ofte en naturlig og umiddelbar tilgang til sandplay, og for dem bliver terapien en leg.

Børn mangler ofte ord for de følelser og det kaos som fylder indeni. Ved brug af figur og symboler kan dit barn fortælle og udtrykke følelser, stemninger og oplevelser, som ligger uden for ordets rækkevidde – det usynlige bliver synligt. Dit barns leg og billeder kan ofte fortælle mere end ord.

Gennem sandplay får dit barn mulighed for, at udtykke sig og bearbejde det svære. Dit barns ressourcer og selvværd vil styrkes, og dets syn på sig selv og sin omverden vil langsomt ændre sig.

Sandplay skaber mulighed for forandring.

Alle kan få brug for hjælp og støtte til at komme videre i livet.

Brug for hjælp

Terapi v/Alice Jensen

Brunhøjvej 8 st. th.
8680 Ry

E-mail: alice@alicejensen.dk

Tlf.: 41 29 15 08
CVR.: 33 44 40 52