Sandplay

 

Terapi v/Alice Jensen

 

   SE-Traumeterapeut

    Sandplayterapeut, DSI

    Familieterapeut, MPF

   


                   

     Børneterapi - Forældrerådgivning  -  Individuel terapi

Sandplay

Sandplay er en terapeutisk metode, der ikke kræver nogen særlige færdigheder, og som kan bruges af alle mennesker - børn og voksne - helt ned til 4 års alderen.

Sandplay kan inddrages både i terapi til børn, individuel terapi til voksne samt i forældrerådgivning.


Sandplay er primært en nonverbal form for terapi. I sandplay arbejdes der kreativt i to små sandkasser med sand, små legetøjs figurer og symboler. Ved brug af symboler kan der fortælles og udtrykkes følelser og sindsstemninger som ligger uden for ordets rækkevidde.


Børn

Sandplayterapi egner sig særlig godt til børn. De har ofte en naturlig og umiddelbar tilgang til sandplay fordi legen, sand, figurer og symboler er naturlige dele i deres hverdag.

Gennem sandplay får dit barn mulighed for at udtykke sig og bearbejde overvældende oplevlser.

Dit barns leg og billeder kan fortælle mere end ord. Gennem legen kan der blive fortalt  om smerte, kaos, og ressourcer. Det usynlige kan blive synligt.

Gennem sandplayterapi vil dit barns selvværd styrkes og dets syn på sig selv og sin omverden vil langsomt ændre sig.


Læs om børneterapi

Voksne

Som voksen kan du bruge sandplay til at bearbejde svære ting i livet og som et redskab i din personlige udvikling. Konflikter, oplevelser og følelser som er svære at udtrykke, eller som du måske endnu aldrig har sagt højt, kan blive udtrykt i sandkassen. Ubevidste sider eller stemmer kan blive synlige, og du vil skabe mulighed for forandring i dit liv.

Sandplay kan også anvendes til opstilling af konkrete problemer. Her kan ubevidste tanker og følelser kommer frem, hvilket skaber mulighed for forandring.

læs om individuel terapi

læs om SE-terapi"Den rette vej til at blive hel -

består af skæbnesvangre omveje og vildveje". C.G.Jung


Alice Jensen - Brunhøjvej 8 st.th. - 8680 Ry - tlf. 41291508 - alice@alicejensen.dk - cvr.nr.33444052